Racketlon De Pinte

Datum: 
Saturday, 31 August, 2019
Op zaterdag 31 augustus organiseren Badmintonclub Latem-De Pinte, tennisclub TK De Pinte en tafeltennisclub TTC De Pinte de tiende editie van het Pintse racketlontornooi.

In dit toernooi wordt elke set gespeeld tot 11 punten in plaats van tot 21.

Dit toernooi is geschit voor alle niveaus. Er worden recreatieve, competitieve en veteranen-reeksen georganiseerd, zodat zowel absolute racketlonleken als geklasseerde spelers aan hun trekken komen.

Het tornooi duurt normaal een volledige dag: in de voormiddag werk je je poule af, in de namiddag speel je sowieso verder voor je plaats in het eindklassement. Enkel wanneer je in een kleinere reeks speelt (bv. een bepaalde jeugdreeks), in het mogelijk dat je maar een halve dag moet spelen.

Het tornooi gaat door in het OCP (Polderbos 20, De Pinte) en op de tennisterreinen van TK De Pinte, aan de overkant van de staat.

Deelnemen kost €7. In het inschrijvingsgeld zijn ook je verzekering, een T-shirt, een broodje en een drankje inbegrepen. Het materiaal (rackets, ballen...) wordt gratis ter beschikking gesteld.

Inschrijven doe je via www.badmintonclublatemdepinte.be/racketlondepinte , voor 25 augustus. Bij je inschrijving geef je aan wat je niveau is en in welke reeks je thuis denkt te horen. Hiervoor baseer je je op de informatie op http://www.badmintonclublatemdepinte.be/racketlondepinte/index.php/praktisch.

Voor bijkomende informatie, zie www.badmintonclublatemdepinte.be/racketlondepinte of stuur een mail naar racketlondepinte@badmintonclublatemdepinte.be.

Locatie: TC De Pinte

Polderbos 3
De Pinte 
Belgium

Show on a map